Painting for animation series Undone

I made almost 100 paintings this year for the animationseries of Undone, produced by Amazon, Turnante and directed by Hisko Hulsing.

 

With a brilliant team of painters from different countries we made hundreds of paintings. The actors were filmed in Hollywood and overpainted digitally frame after frame in Amsterdam before they were put in our paintings. The result is an eight episode animationseries for adults which recieved very good reviews allready. It will be streamed in 250 countries on Amazon Prime from tomorrow.

 

 

 

 

 

 

Dit is het pallet waarmee ik bijna honderd schilderijen maakte voor de animatieserie Undone, geproduceerd door Amazon, Turnante en geregisseerd door Hisko Hulsing. We schilderden met een geweldig team van 8 schilders uit binnen en buitenland aan zo’n 800 schilderijen. In Hollywood werden alle scenes opgenomen en in Amsterdam frame voor frame digitaal nageschilderd om uiteindelijk in onze schilderijen te plaatsen. De resencies in NY Times en animatie magazines zijn nu al heel lovend! Mocht je een Amazon Prime abonnement hebben, kijken dus. En laat me zeker weten wat je ervan vindt