Portret van de zaak, het unieke en duurzame zakelijke geschenk

Inmiddels heb ik heel wat gebouwen in opdracht mogen schilderen. Niet alleen voor particulieren, maar ook regelmatig voor bedrijven. Meestal benaderen die mij als ze op zoek zijn naar een exclusief cadeau voor een jubileum of een afscheid van een belangrijke werknemer. En voor die gelegenheid heb ik een project opgezet dat zich hier helemaal op richt: portretvandezaak.nl

 

Bij portretvandezaak bieden we niet alleen het kunstwerk, maar tevens een limited edition haarscherpe prachtig ingelijste reproducties (giclees) van het origineel, zodat alle zakelijke relaties verzekerd zijn van een prachtig exemplaar in kantoor of woning. Een bijzonder zakelijk geschenk dus, speciaal voor de zaak gemaakt. Denk hierbij niet alleen aan de vestiging van het betreffende bedrijf, maar ook aan thema’s die karakteristiek zijn voor het product of het verhaal achter het bedrijf, en wellicht mooier in een schilderij uit de verf zullen komen.