Haagse Doorkijkjes

 

Haagse stadsgezichten in kantoor en praktijk

 

 In de lente van 2021 kreeg ik een mailtje van een Haags advocatenbureau met een bijzondere vraag. Het kantoor bevond zich in een wijk waar ik al meerdere opdrachten heb mogen uitvoeren. Het kantoor was al een tijd helemaal naar wens ingericht, maar het miste net die finishing touch aan de wanden.

 

Budget

 

Aan de wanden hingen enkele posters van een Zweeds warenhuis. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze vervangen konden worden door bijvoorbeeld mijn Haagse stadsgezichten in aquarel?

 

Een budget voor een grote bestelling opdrachten was toen niet toereikend, maar men had zo graag enkele werken van mij in het klassieke kantoor gezien.

 

 

 

 "Binnen enkele dagen hadden we een deal en stond ik voor de deur met een doos schroeven, pluggen en een serie fraai ingelijste prints."

 

 Dit bracht mij op een idee. Als ik eens een selectie zou maken van mijn mooiste opdrachten die ik in de omgeving van het kantoor gemaakt had, en deze zou laten reproduceren? Als mijn website onder aan de prints kon staan, dan zouden we elkaar helpen.

Binnen enkele dagen hadden we een deal en stond ik voor de deur met een doos schroeven, pluggen en een serie fraai ingelijste prints.

 De prints bleken verrassend goed uit te pakken, omdat ze haast niet te onderscheiden waren van het origineel. Bovendien kon ik nu spelen met een aantal uitvergrotingen.

 

"Een ingelijste print is verkrijgbaar vanaf 75 euro"

 

Inmiddels is het idee verder uitgewerkt en is de webshop Haagse Doorkijkjes verschenen waar een mooie selectie Haagse stadsgezichten zeer voordelig te bestellen zijn, dwz tegen kostprijs. Een ingelijste print (in passe-partout, blank houten lijst en normaal glas) is verkrijgbaar vanaf 75 euro, inclusief leveren èn ophangen.

 

LET OP: Deze aanbieding geldt alleen voor Haagse bedrijven en praktijkruimten.

Maar het project zal ongetwijfeld voortgezet gaan worden in Amsterdam, Utrecht, Haarlem…

 

Klik hier om uitnodigingen te ontvangen voor mijn tentoonstellingen.